Alle vaktmestertjenester på ett sted!

Er det ikke fint å vite at alt er i de tryggeste hender? En god vaktmestertjeneste bør gi deg akkurat den følelsen. At alt blir tatt hånd om. Da kan alle fokusere på det de er best til.

vedlikehold_doer_2_aktuelt

Vi gjør alt fra A til Å

Fordelen med å være av vår størrelse er at man kan tilby et bredt tjenestespekter. Alt du forestiller deg at en vaktmester gjør, det gjør vi. Og skulle det være noe utenfor vårt fagfelt, så har vi et stort nettverk av håndverkere vi samarbeider med samt egne søsterselskaper, slik at kunden alltid blir fornøyd.

For deg betyr det at alt fra den berømte lyspæra til tyngre installasjoner blir ivaretatt. Takettersyn? Vi gjør det. Skadedyr? Det kan vi ta hånd om. Vår- eller høstdugnad? Kan vi godt ordne. Kort sagt alt alt du forventer – og litt til.

Alt utføres selvfølgelig av hyggelige, hjelpsomme og ikke minst kompetente vaktmestere, og dette er bare litt av bredden i våre vaktmestertjenester:

  • Generelt vedlikehold og håndverkertjenester
  • Tilsyn på VVS, el-anlegg og brannsikring
  • Gartnertjenester og uterom
  • Snørydding, strøing og feiing
  • Avfallshåndtering og renhold

Skal vi legge en plan sammen? Vaktmester Andersen kan utføre alt innenfor vanlige vaktmestertjenester, og mer til. Vi har kvalifiserte fagfolk på mange områder, som håndverkertjenester, gartnerarbeid, renhold, skadedyrbekjempelse, tilsynsplan, inspeksjon og HMS.

Vaktmester Andersen

Kontakt oss for tilbud

Ønsker du en gratis, uforpliktende konsultasjon for å finne ut hvilken løsning som passer best for din eiendom? Vi gir deg en profesjonell vurdering av hvilke tjenester du har behov for, og hvor mye det vil koste. Kontakt oss via skjemaet.

Du kan også ringe oss direkte:
22 38 92 92