Klar for å flytte inn i uterommet?

Vinteren setter sine spor, og vi har erfaring for at det er en del ting som de fleste gjør lurt i å sjekke tidlig om våren. Men hvem skal gjøre det?

benk_1_aktuelt

Våren nytes best utendørs! Når sola begynner å varme for alvor er det fint å ha et trivelig sted å være, der alt er i orden. Ryddig og pent og klart til bruk etter vinteren. Hvordan er det hos deg?

Vårens sjekkliste
. 

Vinteren setter sine spor, og vi har erfaring for at det er en del ting som de fleste gjør lurt i å sjekke tidlig om våren. Men hvem skal gjøre det?

Selv om om alle beboerne gjerne vil benytte seg av de gledene et fint uterom kan gi, vet vi at det slett ikke alltid er like enkelt å mobilisere til dugnad. Og kanskje enda vanskeligere å få noen til å ta ansvar for det løpende vedlikeholdet.

Hos Vaktmester Andersen har vi egne folk som kan gjøre dette på en profesjonell måte. Dette er noen av de vanlige gjøremålene før uterommet er klart til bruk:

  • Sjekke, rengjøre og eventuelt vedlikeholde utemøbler
  • Feie eller spyle utearealene, garasjer etc.
  • Pusse vinduer, hovedrengjøring av oppganger
  • Kalke og gjødsle grøntområdene, generelt stell av planter og trær

Skal vi legge en plan sammen?

Vaktmester Andersen kan utføre alt innenfor vanlige vaktmestertjenester, og mer til. Vi har kvalifiserte fagfolk på mange områder, som håndverkertjenester, gartnerarbeid, renhold, skadedyrbekjempelse, tilsynsplan, inspeksjon og HMS.

Vaktmester Andersen

Kontakt oss for tilbud

Ønsker du en gratis, uforpliktende konsultasjon for å finne ut hvilken løsning som passer best for din eiendom? Vi gir deg en profesjonell vurdering av hvilke tjenester du har behov for, og hvor mye det vil koste. Kontakt oss via skjemaet.

Du kan også ringe oss direkte:
22 38 92 92