Nytt garasjevaskesystem

Vedlikehold er så mangt når vi snakker om eiendom. Det mest nærliggende å tenke på er håndverkere som sørger for at taket er tett og at vinduer fungerer, men vedlikehold er så mye mer.

gara1

Vi har i år investert i ny garasjevasker som vasker alle garasjegulv hos våre kunder. Måten dette gjøres på er at en mann går foran og spyler ut fra veggen med høytrykksvasker, slik at vaskemaskinen får med seg alt smuss ut fra alle kriker og kroker.

Vaskemaskinen har børster under som jobber mot underlaget og vanntank med miljøgodkjente kjemikalier (såpe). Til slutt er det en nal bakerst som tar med seg alt vannet tilbake i en egen tank. Det brukes forskjellige børster på forskjellig underlag, slik at alt skitt og smuss blir fjernet uansett om det er epoxy, asfalt eller ren betong.

Vaktmester Andersen

Kontakt oss for tilbud

Ønsker du en gratis, uforpliktende konsultasjon for å finne ut hvilken løsning som passer best for din eiendom? Vi gir deg en profesjonell vurdering av hvilke tjenester du har behov for, og hvor mye det vil koste. Kontakt oss via skjemaet.

Du kan også ringe oss direkte:
22 38 92 92