Boligsameiet Akersbakken 35 er et hesteskoformet bygg med en grønn ”bakgård” på nesten 500 kvadratmeter i midten. Den har hele tiden ligget der som et område med store muligheter for å kunne bli et flott opparbeidet uteareal til glede for beboerne.

Da vi innledet samarbeidet med Vaktmester Andersen i desember 2012 ble vi fort kjent med at de også hadde folk som kunne gjøre arbeid med å vedlikeholde og videreutvikle dette uterommet. Det ble plutselig mye enklere å få ting man ikke kan ta på dugnad gjennomført!

Ytterst i dette området ligger en slak skråning hvor planter og ugress vokste fritt og hvor det ikke har vært gjort noe tidligere. Denne ble rensket for uønskede vekster. Så ble det tilført jord, plantet mispler og lagt duk og bark. Samtidig ble en liten del av den eksisterende plenen utvidet, og et større blomsterbed som allerede var der ble luket og beplantet med nye vekster.

Resultatet er et enda flottere uteområde til felles glede for alle beboerne. Vaktmester Andersen har ansvaret for vanning, luking og plenklipping og de sørger for at alt er pent og velstelt til enhver tid. I tillegg har de ansvaret for alle vaktmester- og renholdsoppgaver hos oss.

Tidligere brukte vi et selskap som drev renholdstjeneste, med mulighet for noe vaktmesterarbeid. Det holdt ikke helt mål, så vi hadde en anbudsrunde på ny leverandør. Vi valgte Vaktmester Andersen, og det har vi ikke angret på. Vi er veldig godt fornøyd med samarbeidet.