Dette tilbyr vi:

  • Profesjonell vask av alle typer vinduer
  • Befaring med kontaktperson
  • Fornuftig bruk av kjemikalier


Vi pusser alle typer vinduer

Det spiller ingen rolle hva slags vinduer din bygning har, eller hvor mange det er snakk om. Vi tar uansett jobben, slik at du slipper. Vi vektlegger effektivitet kombinert med resultat.

Miljøvennlig vindusvask

Vi tenker på planeten vår, og benytter miljøvennlige vaskemidler i fornuftige doseringer. På denne måten sikrer vi perfekt resultat uten unødvendig bruk av skadelige kjemikalier.

Vaktmester Andersen utfører også fasadevask

Å vaske vinduer kan være belastende, og derfor har vi fokus på riktig arbeidsstilling og riktig utstyr til enhver vaskejobb. For deg betyr dette at renholderne som tar seg av vinduene dine trives i jobben, og kan pusse glasset både effektivt og grundig.

Befaring sammen med deg

I forkant av oppdraget gjør vi befaring sammen med kunde. For store bygninger kan det være nødvendig å leie in lift, og kostnader for dette vil avklares før oppstart. På vinterstid åpnes ikke vinduer ved vask, men vi tilbyr fremdeles innvendig renhold av glasset.

Vi er forpliktet til å melde fra eller utbedre alle forhold som kan føre til problemer eller skade på eiendommen, selv om disse ikke er inkludert i tilsynsplanen. Dette gjør vi en vurdering på.

Det skal aldri være noen tvil om hvilket arbeid vi har påtatt oss, og hva du betaler for!