Vi tar vare på uterommet
Spaden

Utomhus

Vi holder det pent mellom dugnadene

I et bofellesskap er omgivelsene utenfor bygget minst like viktig som fasaden. Det er uteplassen som tar imot deg når du kommer og går. Det er der du ofte treffer naboer, og kanskje tilbringer store deler av fritiden.

Derfor tar vi uterommet like alvorlig som selve bygningen, enten det er snakk om hagerom, bakgårder, garasjer eller andre fellesarealer.

Et velstelt utemiljø gir et bedre helhetsinntrykk av området. Hvis du for eksempel skal selge en leilighet i blokka, får du en ekstra stjerne i margen dersom omgivelsene ser innbydende ut. Vi tilbyr avtaler som passer ditt behov.

Velger du gartnertjenester hos oss kan vi blant annet tilby:

  • Skjøtselsavtale
  • Plen- og kantklipping
  • Fjerning av ugress og løv
  • Beskjæring, klipping og stell av busker, trær, prydbusker, hekker og kjerr
  • Planting og gjødsling
  • Sommertjenester

Vintertjenester

God snørydding er viktig for beboere. Derfor gjør vi dette selv, ikke via innleide underleverandører.

Les mer

Sommertjenester

Fokuset skifter fort fra snørydding til hageliv. Grus og sand skal bort, bed skal plantes, rusk og rask som har samlet seg i løpet av vinteren skal fjernes, hagemøblene skal fram igjen.

Les mer

Gartnertjenester

Enten du trenger tjenester som beskjæring, utplanting eller faglige råd om hvordan uterommet skal se ut, finner vi løsningen som passer deg.

Les mer

Avfallshåndtering

Vi tar hånd om den ukentlige søppelryddingen. Ved behov eller til avtalte tider kan vi sørge for at dunker og containere blir rengjort.

Les mer
Visste du at?
Vi sammen lager en tilsynsplan for arbeidet vi gjør.

Kontakt oss for tilbud

Ønsker du en gratis, uforpliktende konsultasjon for å finne ut hvilken løsning som passer best for din eiendom? Vi gir deg en profesjonell vurdering av hvilke tjenester du har behov for, og hvor mye det vil koste. Kontakt oss via skjemaet.

Du kan også ringe oss direkte:
22 38 92 92