kontainere
Spaden

Avfallshåndtering

Vi tar hånd om den ukentlige søppelryddingen. Ved behov eller til avtalte tider kan vi sørge for at dunker og containere blir rengjort.

Smått og stort – alt skal vekk

Et søppelfritt miljø øker trivselen, og er viktig for ikke å tiltrekke rotter og andre skadedyr. Å raskt fjerne søppel og større gjenstander som er satt bort, er viktig for å hindre at det kommer mer. Det er heller ikke uvanlig at gjenstander blir satt igjen ved siden av søppeldunker.

Vi tar hånd om den ukentlige søppelryddingen og rangeringen av søppeldunker og papircontainere. Vi kan også fjerne større gjenstander. Ved behov eller til avtalte tider kan vi sørge fort at dunker og containere blir høytrykksspylt, eventuelt med spesialbil.

Alt avfall blir levert til gjenvinning, i tråd med gjeldende regelverk.

Ved spesielle behov som kjellerrydding, oppussing eller lignende, kan vi få på plass avfallscontainere og sørger for bortkjøringen.

Kontakt oss for tilbud

Ønsker du en gratis, uforpliktende konsultasjon for å finne ut hvilken løsning som passer best for din eiendom? Vi gir deg en profesjonell vurdering av hvilke tjenester du har behov for, og hvor mye det vil koste. Kontakt oss via skjemaet.

Du kan også ringe oss direkte:
22 38 92 92