planting-luking_1
Spaden

Gartnertjenester

Enten du trenger tjenester som beskjæring, utplanting eller faglige råd om hvordan uterommet skal se ut, finner vi løsningen som passer deg.

Økt trivselsfaktor

Når utemøblene er satt ut, plenen er klippet og ugresset er luket vekk får du et friskt og fint grøntareal, som gjør det triveligere å være utendørs. 

Planlegging og vedlikehold har alt å si når du skal skape en hyggelig og innbydende uteplass. Vaktmester Andersen har gartnere som hjelper deg å legge en skjøtselsplan, som fungerer for alle parter.

Vi lager en avtale etter hvilket behov du har. Enten du trenger faglige råd om hvordan uterommet skal se ut, eller mindre tjenester som plenklipping eller fjerning av ugress, finner vi løsningen som passer deg.

Ønsker du en gratis, uforpliktende konsultasjon for å finne ut hvilken løsning som passer best for din eiendom? Vi gir deg en profesjonell vurdering av hvilke tjenester du har behov for, og hvor mye det vil koste.

Velger du gartnertjenester hos oss kan vi blant annet tilby:

  • Skjøtselsavtale
  • Plen- og kantklipping
  • Fjerning av ugress og løv
  • Beskjæring, klipping og stell av busker, trær, prydbusker, hekker og kjerr
  • Stell av hage og uterom
  • Planting og gjødsling

Kontakt oss for tilbud

Ønsker du en gratis, uforpliktende konsultasjon for å finne ut hvilken løsning som passer best for din eiendom? Vi gir deg en profesjonell vurdering av hvilke tjenester du har behov for, og hvor mye det vil koste. Kontakt oss via skjemaet.

Du kan også ringe oss direkte:
22 38 92 92