Gressklipping
Spaden

Sommertjenester

Er det rent og pent, tar folk mer ansvar

Fokuset skifter fort fra snørydding til hageliv. Grus og sand skal bort, bed skal plantes, rusk og rask som har samlet seg i løpet av vinteren skal fjernes, hagemøblene skal fram igjen.

Mange bofelleskap har dugnader. Vi ser på oss selv som dugnadens forlengede arm. Vi kan være raskt ute idet snøen forsvinner og legge til rette for at utelivet kan starte. Og vi følger opp lenge etter at dugnaden er slutt – hele sommeren igjennom.

Vedlikehold av utemøbler

Utemøbler til felles bruk er solide – og dyre i innkjøp. Med tørketid for maling kan dugnaden bli for kort – da kan vi hjelpe dere med å øke levetiden og spare penger.

Les mer

Gressklipping

Noen ønsker gressplenen kort og striglet, mens andre ønsker rom for en prestekrage eller to, andre ønsker at vi lar gresset ligge igjen på plenen etter at vi har klippet, uansett – vi tilpasser oss bofelleskapets behov.

Les mer

Vårrengjøring og feiing

Med våren følger mange hyggelige oppgaver. Rydding, rengjøring og feiing for å gjøre klar til den varme årstidens gleder. Men det er også tid for å kontrollere virkningene av en lang vinter, småskader og slitasje på bygninger og utemiljø.

Les mer
Visste du at?
Våre kunder får vår egenutviklede HMS-perm gratis.

Kontakt oss for tilbud

Ønsker du en gratis, uforpliktende konsultasjon for å finne ut hvilken løsning som passer best for din eiendom? Vi gir deg en profesjonell vurdering av hvilke tjenester du har behov for, og hvor mye det vil koste. Kontakt oss via skjemaet.

Du kan også ringe oss direkte:
22 38 92 92