Vintertjenester for borettslag, sameier og næringsbygg
Spaden

Vintertjenester

Lag en plan før vinteren kommer

God snørydding er viktig for beboere. Vi har derfor investert i maskiner, utstyr og menneskene som utfører jobben.

Rydding av snø og is handler ikke bare om fremkommelighet, men også om ansvaret for at ingen skal komme til skade på glattisen.

Enda viktigere er det å ha kontroll på snø og is på taket. Istapper og takstein som løsner i raset har ført til alvorlige ulykker. Vi varsler og bestiller fjerning uansett høyde.

Bruker du oss, skal du slippe å vente med å få fjernet snø og 
is, eller å få strødd. Vi er ikke redde for å ta snøskuffa fatt. 
Der forholdene tillater det, bruker vi maskiner.

 

Fjerning av snø og istapper

Istapper og takstein som løsner i raset har ført til alvorlige ulykker og tilsvarende store erstatningskrav. Vi varsler og bestiller fjerning uansett høyde.

Les mer

Strøing og salting

I perioden mellom kaldt og mildt vær, gjelder det å vite når du skal strø, hvilke typer som er best og når du skal la være eller fjerne. Vi strør nok til at alle går sikkert, så du slipper å ta med strø inn i oppgangen.

Les mer

Snørydding

Vaktmester Andersen har eget utstyr og mannskap til snørydding. Dette har vi gjort for å sikre at våre tjenester holder den kvaliteten vi ønsker og våre kunder forventer.

Les mer
Visste du at?
Vi sammen lager en tilsynsplan for arbeidet vi gjør.

Kontakt oss for tilbud

Ønsker du en gratis, uforpliktende konsultasjon for å finne ut hvilken løsning som passer best for din eiendom? Vi gir deg en profesjonell vurdering av hvilke tjenester du har behov for, og hvor mye det vil koste. Kontakt oss via skjemaet.

Du kan også ringe oss direkte:
22 38 92 92