Profesjonelle vaktmestertjenester
Vaktmester

Vaktmester​‍‍tjenester

Skikkelig vaktmester etter god norsk standard

Vaktmester Andersen utfører alt innenfor vanlige vaktmestertjenester. Hver uke gjør vi vaktmesterjobben i små og store boligsameier, borettslag og næringsbygg over hele Oslo. Vi har gode fagfolk med bred ekspertise for å sikre kvaliteten på våre leveranser.

Vaktmester Andersen henter navnet fra en tid der vaktmesteren alltid var tilstede, og var en viktig person med sin fagkunnskap og sitt trygge vesen. Vi ønsker å føre den tradisjonen videre, på en måte som er tilpasset vår tid. Hjelpsomhet og personlig service er kjerneverdier for oss, selv om vi er en svært moderne bedrift med alt av mekaniske, tekniske og elektroniske hjelpemidler.

 

Vaktmestertjenester vi leverer

Inspeksjon

Vi kjenner eiendommen og har nødvendig tilgang. Vi utfører tilsyn av skadedyr, tak og fasader, rør, avløp og kummer for våre kunder.

Les mer

Tilsynsplan

Du skal vite hva du kjøper av oss, og hva vi forplikter oss til å gjøre. Derfor legger vi mye arbeid i å utarbeide en tilsynsplan spesielt for hver enkelt eiendom.

Les mer

Rådgivning

Vi kombinerer fagkompetanse med kunnskap om eiendommen og kan bistå som rådgivere i små og store prosjekter.

Les mer

Beredskap

Vaktmester Andersen har alltid tilgjengelig beredskap om noe skulle skje på eiendommen utenfor vanlig arbeidstid.

Les mer

Vedlikehold

Det meste her i verden forfaller, ikke minst boliger. Men godt vedlikehold forlenger levetiden og kan spare store beløp.

Les mer
Visste du at?
Vi gjennomfører pålagte HMS-runder på vegne av styret.

Kontakt oss for tilbud

Ønsker du en gratis, uforpliktende konsultasjon for å finne ut hvilken løsning som passer best for din eiendom? Vi gir deg en profesjonell vurdering av hvilke tjenester du har behov for, og hvor mye det vil koste. Kontakt oss via skjemaet.

Du kan også ringe oss direkte:
22 38 92 92