beredskap_VaktmesterAndersen
Vaktmester

Rådgivning

Det er et stort ansvar å sitte i styre. Du kjenner deg sikkert igjen hvis vi sier at det ikke er lett å vite om fyrkjelen er god eller dårlig. Om heisen holder mål, eller om vinduene bør skiftes nå. Hva er egentlig riktig å gjøre, og i hvilken rekkefølge?

Det som i alle fall er riktig er å få gode råd. Vi har vært borti mange saker, og kan hjelpe deg med å ta gode avgjørelser. Spør oss om råd før større arbeider settes i gang. Det er en tjeneste som har spart mange av våre kunder for atskillige titalls tusener av kroner.

Kontakt oss for tilbud

Ønsker du en gratis, uforpliktende konsultasjon for å finne ut hvilken løsning som passer best for din eiendom? Vi gir deg en profesjonell vurdering av hvilke tjenester du har behov for, og hvor mye det vil koste. Kontakt oss via skjemaet.

Du kan også ringe oss direkte:
22 38 92 92

Visste du at?

Vi kun bruker egne ansatte til trappevask – ingen underleverandører

Mange renholdsfirmaer bruker underleverandører. Dermed blir det ekstra vanskelig for kundene å være sikre på at det blir innbetalt mva. og skatter. I følge skattebetalingsloven § 4-1 (2) er kundene medansvarlige. Se vår sertifisering ved å trykke på denne linken.

Les mer