Vedlikeholdsplan_1920x600
Vaktmester

Tilsynsplan

Du skal vite hva du kjøper av oss, og hva vi forplikter oss til å gjøre. Derfor legger vi mye arbeid i å utarbeide en tilsynsplan spesielt for hver enkelt eiendom. Tilsynsplanen beskriver i detalj det arbeidet vi skal gjøre for deg etter avtalen vi har. Den forplikter vi oss på.

Dette er vårt løfte til deg:

Du skal få en tilsynsplan som skriftlig spesifiserer alt arbeidet vi skal gjøre. Avtalen skal beskrive hvilke oppgaver vi skal utføre jevnlig, og hvor ofte. Dette gjelder for eksempel arbeid som kontroll av lyspunkter med pæreskift, smøring og justering av låser og dørpumper, feiing av uteareal, plukking av søppel, kontroll og justering av tekniske installasjoner og generell inspeksjon av eiendommen.

Tilsynsplanen skal også beskrive oppgaver som er mer sesongavhengige eller bare skal utføres ved behov, slik som snørydding, strøing, løvrydding og stenging og åpning av utevann. Planen beskriver hva som inngår i avtalen, og hvilke jobber som eventuelt skal faktureres som ekstraarbeid etter avtale.

Vi er forpliktet til å melde fra eller utbedre alle forhold som kan føre til problemer eller skade på eiendommen, selv om disse ikke er inkludert i tilsynsplanen. Dette gjør vi en vurdering på.

Det skal aldri være noen tvil om hvilket arbeid vi har påtatt oss, og hva du betaler for!

 

Skadedyr

Les mer

Rør og avløp

Les mer

Tak og fasade

Les mer
Visste du at?
Vi har offentlig autorisasjon for skadedyrbekjempelse.

Kontakt oss for tilbud

Ønsker du en gratis, uforpliktende konsultasjon for å finne ut hvilken løsning som passer best for din eiendom? Vi gir deg en profesjonell vurdering av hvilke tjenester du har behov for, og hvor mye det vil koste. Kontakt oss via skjemaet.

Du kan også ringe oss direkte:
22 38 92 92