vedlikehold_doer_2
Vaktmester

Vedlikeholdsavdelingen

Er det oppstått skader på bygninger eller installasjoner er det oftest lønnsomt å foreta utbedringer så raskt som mulig, før skaden blir større. Vaktmester Andersens egne håndverkere kan utføre nødvendig reparasjons- og vedlikeholdsarbeid på kort varsel.

Som en profesjonell vaktmesterbedrift har vi mange håndverkere ansatt, og antallet øker stadig. Bygningsarbeider, rehabilitering og mindre vedlikehold er helt kurante arbeidsoppgaver for oss.

Eller kanskje noen av beboerne har behov for å få gjort noe i leiligheten? Vi utfører gjerne vanlig muring, maling, snekring og monteringsoppgaver i mindre omfang.

Med gode samarbeidspartnere tar vi også gjerne hånd om oppgaver der loven krever spesiell kompetanse. Våre samarbeidspartnere kan bistå på kort varsel, til konkurransedyktige priser.

Vedlikehold av kjellervindu

Kontakt oss for tilbud

Ønsker du en gratis, uforpliktende konsultasjon for å finne ut hvilken løsning som passer best for din eiendom? Vi gir deg en profesjonell vurdering av hvilke tjenester du har behov for, og hvor mye det vil koste. Kontakt oss via skjemaet.

Du kan også ringe oss direkte:
22 38 92 92