Vaktmester Andersen har gartnertjenester

I et bofellesskap er rommet utenfor ofte minst like viktig som fasaden, særlig i den herlige tiden vi har foran oss nå. Men hvem skal ha ansvaret for å holde uteplassen i god stand?

hekklipping_1

La oss gjøre det! Vi vet at det er mange bofellesskap som med enkle midler kan få mye mer glede av uterommet. Derfor har vi nå opprettet en ny avdeling med egne gartnere.

Gartnerarbeid er et fag. Det gjør en synlig forskjell når du lar profesjonelle gartnere ta hånd om beplantning og arrangementer. Vi kommer gjerne med forslag til hvordan uteområdet kan bli mest mulig attraktivt for beboerne. Er det behov for å rydde og pusse opp før det plantes, gjør vi gjerne det.

Selvfølgelig tar vi også ansvar for å stelle og vedlikeholde uteområdet så det er like hyggelig å være der i hele sommerhalvåret.

Vi klipper plener og kanter med små og store maskiner, fjerner ugress og løv, steller og klipper busker og hekker, og planter og gjødsler etter behov og avtale.

Skal vi se på uteområdet hos deg?

Vaktmester Andersen

Kontakt oss for tilbud

Ønsker du en gratis, uforpliktende konsultasjon for å finne ut hvilken løsning som passer best for din eiendom? Vi gir deg en profesjonell vurdering av hvilke tjenester du har behov for, og hvor mye det vil koste. Kontakt oss via skjemaet.

Du kan også ringe oss direkte:
22 38 92 92