Har du husmus i hus?

Husmus er et alvorlig problem som forårsaker omfattende skade på eiendommer som følge av deres gnagende aktiviteter, og også ved å spise og kontaminere mat. Mus kan bære en rekke infeksiøse sykdommer som kan utgjøre en risiko for mennesker og dyr.

Bilde av en rotte som skadedyr

Er du plaget av husmus?

Husmus kan ødelegge husholdningsapparater, møbeltrekk, spise alle typer matvarer, og er bærere av smittsomme sykdommer. Å kontrollere økningen av antallet mus i et hjem er krevende, særlig fordi gnagerne lett kommer frem selv i de minste hull og sprekker. Mus er sky dyr og er ikke lett å få øye på i løpet av dagen. Om natten eller når lysene er slått av kan de bli hørt pilende rundt på jakt etter mat.

Adferd

Musene trenger et hull på størrelsen med tykkelsen av en blyant for å komme seg inn i hjemmet. De er dyktige klatrere og klatrer lett opp vegger og rør. Deres harde fortenner gnager lett gjennom treverk, plast og myke metaller som bly og aluminium.

Skadeomfang

Er du plaget av husmus vil skadene kunne bli store. I løpet av seks måneder vil en husmus spise ca. 1 kg mat. I samme periode vil husmusen produsere om lag 9 000 muselort. Denne avføringen vil igjen forgifte maten den kommer i kontakt med.

Husmusangrep kan i tillegg resultere i betydelige materielle skader på tekstiler, dokumenter, bøker, malerier, og ikke minst isolasjon.

Bekjempelse

Musefeller er en effektiv måte å bli kvitt mus. Men ofte er dessverre problemet større enn enkle metoder kan håndtere. Hvis du ikke blir kvitt husmusene etter å ha prøvd musefeller anbefaler vi at du tar kontakt med oss.

Musesikring av bolig

Å hindre musene i å komme inn er mye bedre en å foreta bekjempelse hver vinter inne i huset. Musene kan komme inn mange steder, spesielt mellom grunnmur og kledning, Mange hus mangler tilstrekkelig musesikring i dette området, eller den som er der er for dårlig utført. Vi foretar montering av børster under den utvendig kledningen rundt huset, og det som er bra er at disse spesiallagde børstene er enkle å ettermontere uten å måtte ta av kledningen. Konvensjonelle musestoppere må gjerne monters før kledningen settes på huset.

Vi tilbyr bekjempelse av husmus. Ta kontakt i dag for gratis befaring.

  • Sikring – Tetting av adkomsveier utvendig rundt huset.
  • Serviceavtaler med faste rutinebesøk
  • Engangsoppdrag med oppfølging.
  • Salg av preparater og feller

La oss bidra til et velholdt og trivelig bomiljø

Vi er klare til å stille opp. Trenger du mer informasjon, eller har du noen spørsmål? Gi oss beskjed ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi det derfra!

Bredt spekter av tjenester

Med et bredt spekter av profesjonelle tjenester, utfyller vi alle behov.

Kvalifisert personale

Vårt erfarne team av fagfolk sikrer høy kvalitet og pålitelighet med våre tjenester.

Rask respons

Våre ansatte gir god kundeservice, rask oppfølging og profesjonell hjelp.

Vil du at vi skal kontakte deg?

Fyll ut og send inn skjemaet, og vi vil kontakte deg så snart vi får mulighet.