Dette tilbyr vi

  • Skjøtselsplan
  • Planlegging og stell av uterom
  • Planting og gjødsling
  • Plenklipping og beskjæring

Skjøtselsplan

Uavhengig av dine behov gir våre gartnere deg en skreddersydd skjøtselsplan for utearealene dine. Kanskje trenger du faglige råd om hvordan uterommet skal se ut, eller hjelp til praktiske oppgaver som planting og gjødsling? Vi bistår deg uansett. Husk at vi er på jobb selv om du har ferie.

Planlegging og stell av hage og uterom

Har du planer om å bygge et nytt uteområde, og trenger hjelp til å finne riktig løsning? Vi vil skape en langsiktig plan for deg og borettslaget ditt. Kanskje du vil se på muligheter for beplantning og steinlegging, eller legge planer for et nytt sykkelskur? Mulighetene er mange, og våre eksperter hjelper deg med å se dem.

Planting og gjødsling

Hos Vaktmester Andersen vet vi hva som skal til for å få et vakkert uteområde. Vi planter blomster, busker, trær og hekker, alt etter ditt ønske. Våre gartnere bistår deg gjennom hele prosessen, og vi hjelper selvsagt også til med gjødsling av blomster og plen.

Skulle blomstene eller potteplantene visne bytter vi dem ut, slik at grøntarealet virkelig skinner.

Planting og gjødsling

Plenen er en viktig del av uteområdene, og velholdt gress er viktig for helhetsinntrykket. Gress- og kantklipping utføres av våre vaktmestere. Les mer om sommertjenestene våre.

Vi er forpliktet til å melde fra eller utbedre alle forhold som kan føre til problemer eller skade på eiendommen, selv om disse ikke er inkludert i tilsynsplanen. Dette gjør vi en vurdering på.

Det skal aldri være noen tvil om hvilket arbeid vi har påtatt oss, og hva du betaler for!