desinfeksjon og smittevask

Vi får mange henvendelser om vi utfører smittevask og desinfeksjon av borettslag, sameier, kontorlokaler. Det kan også være et behov i andre typer fellesområder i forbindelse med koronaviruset som har hatt en rask spredning de siste ukene.

En godt beskyttet medarbeider som gjør grundig vask.

Det å få desinfisert deler av et kontorbygg eller et borettslag etter at det er påvist korona hos en person eller i en familie som har oppholdt seg i lokalene, er viktig. Viruset viser seg å være meget smittsomt, og jo før vi får komme til for å vaske ned og desinfisere, desto bedre er det for å forhindre spredning.

Gjennomføring av smittevask

Arbeidet gjennomføres ved at alle overflater som berøres av mennesker blir vasket ned og det er spesielt viktig med en grundig vask av dørhåndtak, gelender, heisknapper, lysbrytere og postkasser. Det samme gjelder for eksempel felles avfallsrom eller sykkelboder. Etter en god vask vil de samme områdene sprayes med desinfiserende midler.
 
Prosessen er enkel, men riktig utstyr og kompetanse er viktig for å forhindre spredning.

Vår kompetanse

Vi i Vaktmester Andersen har god erfaring med både desinfeksjon og smittevask, og har i disse tider oppdatert våre prosedyrer og briefet alle ansatte for å sikre at vi gjennomfører arbeidet med aller høyeste kvalitet. 

Det er selvsagt bare å ta kontakt med oss for en samtale om hvordan dette arbeidet utføres og når vi kan bistå. 
 

Andre relaterte tjenester

La oss bidra til et velholdt og trivelig bomiljø

Vi er klare til å stille opp. Trenger du mer informasjon, eller har du noen spørsmål? Gi oss beskjed ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi det derfra!

Bredt spekter av tjenester

Med et bredt spekter av profesjonelle tjenester, utfyller vi alle behov.

Kvalifisert personale

Vårt erfarne team av fagfolk sikrer høy kvalitet og pålitelighet med våre tjenester.

Rask respons

Våre ansatte gir god kundeservice, rask oppfølging og profesjonell hjelp.

Vil du at vi skal kontakte deg?

Fyll ut og send inn skjemaet, og vi vil kontakte deg så snart vi får mulighet.