sommertjenester

Når snøen har smeltet, er det på tide å tenke på sommerforberedelsene. Grus og sand skal bort, bed skal plantes, rusk og rask som har samlet seg i løpet av vinteren skal fjernes, hagemøblene skal fram igjen.

Et team som er fornøyd med jobben de har gjortTo ansatte som planlegger videre arbeid

Mange holder også dugnader før sommeren, og får mye gjort på den måten. Vi ser på oss selv som dugnadens forlengede arm. Og vi følger opp lenge etter at dugnaden er slutt – hele sommeren gjennom.

Skal du arrangere dugnad? Her er tipsene du trenger!

Dette tilbyr vi

  • Skjøtselsplan. Uavhengig av dine behov gir våre gartnere deg en skreddersydd skjøtselsplan for utearealene dine. Kanskje trenger du faglige råd om hvordan uterommet skal se ut, eller hjelp til praktiske oppgaver som planting og gjødsling? Vi bistår deg uansett.

  • Planlegging og stell av uterom. Har du planer om å bygge et nytt uteområde, og trenger hjelp til å finne riktig løsning? Vi vil skape en langsiktig plan for deg og borettslaget ditt. Kanskje du vil se på muligheter for beplantning og steinlegging, eller legge planer for et nytt sykkelskur? Mulighetene er mange, og våre eksperter hjelper deg med å se dem.

  • Planting og gjødsling. Hos Vaktmester Andersen vet vi hva som skal til for å få et vakkert uteområde. Vi planter blomster, busker, trær og hekker, alt etter ditt ønske. Våre gartnere bistår deg gjennom hele prosessen, og vi hjelper selvsagt også til med gjødsling av blomster og plen. Skulle blomstene eller potteplantene visne bytter vi dem ut, slik at grøntarealet virkelig skinner.
  • Plenklipping og Beskjæring. Plenen er en viktig del av uteområdene, og velholdt gress er viktig for helhetsinntrykket. Gress- og kantklipping utføres av våre vaktmestere. Vi er forpliktet til å melde fra eller utbedre alle forhold som kan føre til problemer eller skade på eiendommen, selv om disse ikke er inkludert i tilsynsplanen. Dette gjør vi en vurdering på. Det skal aldri være noen tvil om hvilket arbeid vi har påtatt oss, og hva du betaler for!

Andre relaterte tjenester

La oss bidra til et velholdt og trivelig bomiljø

Vi er klare til å stille opp. Trenger du mer informasjon, eller har du noen spørsmål? Gi oss beskjed ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi det derfra!

Bredt spekter av tjenester

Med et bredt spekter av profesjonelle tjenester, utfyller vi alle behov.

Kvalifisert personale

Vårt erfarne team av fagfolk sikrer høy kvalitet og pålitelighet med våre tjenester.

Rask respons

Våre ansatte gir god kundeservice, rask oppfølging og profesjonell hjelp.

Vil du at vi skal kontakte deg?

Fyll ut og send inn skjemaet, og vi vil kontakte deg så snart vi får mulighet.