ventilasjon

Er det mer enn 3 år siden ventilasjonskanalene eller luftekanalene ble kontrollert eller renset? Det kan være både en brann- og helsefare med skitne ventilasjonskanaler, og vi bistår gjerne med å kontrollere at alt er i forskriftsmessig stand.

Vedlikehold av ventilasjonService på ventilasjon

Vi tilbyr rens og vedlikehold av ventilasjon, og  bruker den beste metoden for dyp rensing av kanaler og vifter – mekanisk rensing med roterende børster under kontrollert avtrekk. Det betyr at rensingen er miljøvennlig uten bruk av pulver, kjemikalier eller andre løsemidler. 

Det er først etter en individuell vurdering basert på funn, at vi kan bestemme eksakt hvilken fremgangsmåte som vil gi det mest optimale resultatet for deg og dere.

Renere inneklima gir bedre helse

Plages du av astma, høysnue, hyppige luftveisinfeksjoner eller irritasjon i slimhinnene? Er huden tørr med kløe og eksem? Føler du deg unormalt trøtt og har stadig hodepine? Synderen kan være et tett ventilasjonssystem. På bare få år kan et anlegg tettes med byggestøv, sopp- og muggsporer, bakterier, husstøvmidd, pollen og andre mikrober som er så små at de er umulige å se med det blotte øye, men som vi trekker ned i lungene og ut i blodbanene i kroppen.

En rens av ventilasjonsanlegget åpner igjen opp for full gjennomstrømming av frisk luft. Dermed hindres også spredning av innendørs forurensning. Resultatet er et bedre inneklima – og bedre helse for deg og dine!

Brannfarlig fettet i kjøkkenviften

Det er gjerne først når fettet drypper ned på koketoppen at man tenker på at kjøkkenviften burde vært renset. I tillegg til å være uhygienisk, er fett i kjøkkenavtrekket også svært brannfarlig. i tillegg reduserer det effekten på avtrekket betraktelig.

Dessverre er det ofte ikke nok å bare vaske filteret og den synlige delen av vifte og motor for å være trygg. Ventilasjonsrøret bør også renses, evt. skiftes ut hvis du bor i enebolig. Har huset eller borettslaget et større ventilasjonsanlegg bør anlegget renses. En rensing er trygt og effektiv, og kan gi store kostnadsbesparelser i form av reduserte strømutgifter. Et anlegg som oppleves som dårlig trenger i mange tilfeller ikke å skiftes. En rens kan være det som skal til, også for å redusere brannfaren.

Hvordan ser det ut hjemme hos deg?

Hvis du har en avtrekksvifte på loft eller krydderskap fra Flexit eller Systemair/ Villavent fra 90-tallet kan det være en brannfelle hvis det ikke har vært noe vedlikehold på den.

Det anbefales at denne sjekkes og vedlikeholdes en gang i året og eventuelt skiftes ut med ny.

Kontakt oss i dag!

Andre relaterte tjenester

La oss bidra til et velholdt og trivelig bomiljø

Vi er klare til å stille opp. Trenger du mer informasjon, eller har du noen spørsmål? Gi oss beskjed ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi det derfra!

Bredt spekter av tjenester

Med et bredt spekter av profesjonelle tjenester, utfyller vi alle behov.

Kvalifisert personale

Vårt erfarne team av fagfolk sikrer høy kvalitet og pålitelighet med våre tjenester.

Rask respons

Våre ansatte gir god kundeservice, rask oppfølging og profesjonell hjelp.

Vil du at vi skal kontakte deg?

Fyll ut og send inn skjemaet, og vi vil kontakte deg så snart vi får mulighet.