Om oss

Moderne Vaktmestertjenester

Det er en entusiastisk gjeng på 34 medarbeidere som utgjør firmaet Vaktmester Andersen. Sammen har vi skapt et fremgangsrikt firma som stadig får nye oppdragsgivere.

Sammen har vi skapt et fremgangsrikt firma som stadig får nye oppdragsgivere. Vi er stolte av yrket vårt, og føler at vi er en del av en solid yrkestradisjon som utfører et skikkelig håndverk etter god norsk standard.

Mange assosierer firmanavnet Vaktmester Andersen med Skomaker Andersen eller Snekker Andersen. Det synes vi er hyggelig, og selvfølgelig litt morsomt. Navnet kan knyttes til en tid der vaktmesteren alltid var til stede, og var en viktig person med sin fagkunnskap og sitt trygge vesen.

Vi ønsker å føre den tradisjonen videre, på en måte som er tilpasset vår tid. Hjelpsomhet og personlig service er kjerneverdier for oss, selv om vi er en svært moderne bedrift med alt av mekaniske, tekniske og elektroniske hjelpemidler.

Velger du oss, får du en samarbeidspartner som kjenner dine behov og arbeider ut fra en tilsynsplan som vi har utformet sammen.

Et bilde som beskriver dette tipset

Fra Visjon til Virkelighet

Geir Andersen startet firmaet Vaktmester Andersen høsten 1996.

Selskapet har hatt en solid utvikling, og er i dag ett av de ledende innen eiendomsdrift i Oslo og omegn. Selskapet er i dag eid av PHM Group Norway.

Geir Andersen forteller:

Tanken den gang var å starte et firma som utførte vaktmestertjenester bedre og mer bevisst enn de etablerte aktørene på markedet. Vaktmesterbransjen var preget av mange «cowboyer» og det var en tung jobb de første årene å sørge for at firmaet ble tatt seriøst.

Mye arbeid ble lagt ned i å snakke med oppdragsgivere om deres behov, og lære hva de trenger av bistand. Ikke bare på det tekniske området, men også når det gjelder rådgivning og oppfølging utover det som er ren drift av eiendommen.

De ansatte har vært helt avgjørende for firmaets posisjon og fremgang. Vi har hele tiden sett det som svært viktig å ha medarbeidere som er dedikerte til oppgavene, som tar ansvar og som er flinke til å snakke med styreleder, styremedlemmer og ikke minst beboerne om forhold i eiendommen.

Et bilde som beskriver denne tjenesten

La oss bidra til et velholdt og trivelig bomiljø

Vi er klare til å stille opp. Trenger du mer informasjon, eller har du noen spørsmål? Gi oss beskjed ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi det derfra!

Bredt spekter av tjenester

Med et bredt spekter av profesjonelle tjenester, utfyller vi alle behov.

Kvalifisert personale

Vårt erfarne team av fagfolk sikrer høy kvalitet og pålitelighet med våre tjenester.

Rask respons

Våre ansatte gir god kundeservice, rask oppfølging og profesjonell hjelp.

Vil du at vi skal kontakte deg?

Fyll ut og send inn skjemaet, og vi vil kontakte deg så snart vi får mulighet.