serviceavtaler

Vaktmester Andersen tilbyr en effektiv og trygg bekjempelse av alle typer skadedyr, til konkurransedyktige priser. Med bransjens lengste erfaring i bagasjen, er vi særdeles godt rustet til å bekjempe alle typer utfordringer. Vi påtar oss oppdrag i Oslo og omegn.

utomhusutomhus

Med all vår kunnskap og erfaring om dyrenes biologi og adferd, sikrer vi en mest mulig skånsom bekjempelse av skadedyrene i hjemmet ditt. Vi kan også komme med tips til hvordan du kan forebygge skader og hindre at boligen din blir invadert.

Å få huset invadert av skadedyr er ikke hyggelig, men heldigvis det trenger ikke å koste mye å få sikret sin bolig og verdier. Vi har konkurransedyktige priser på både små og store oppdrag, og foretar oss gjerne enkeltoppdrag hos kunder til en fordelaktig pris.

Her får du en oversikt over våre tjenester, som vi tilbyr til bedrifter, borettslag, sameier og private hjem.

  • Gratis befaring i Oslo og omegn: Dersom du lurer på om du har fått problemer med skadedyr, tilbyr vi et kostnadsfritt besøk for å avdekke utfordringene. Her vil vi inspisere det aktuelle problemområdet og rådføre deg om hva du eventuelt kan gjøre selv, samt tilby deg vår ypperste ekspertise.
  • Telefonbistand: Du kan når som helst ta kontakt med oss per telefon dersom du har spørsmål tilknyttet skadedyr og/eller skadedyrbekjempelse. Våre ansatte har uvurderlig og inngående kunnskap om faget og vil kunne svare på dine spørsmål.
  • Gratis artsbestemmelse: Hvilken art er dette? Det er ikke alltid det er nok å se på bildene i et oppslagsverk for å finne ut av hvilken art du har funnet. Ta gjerne et bilde av insektet du har funnet, kontakt oss her, og vi vil hjelpe deg med å finne ut av hva det er – og hvorvidt det er farlig, giftig eller skadeskapende.
  • Akutt bekjempelse av skadedyr: Enkelte tilfeller av skadedyr er så akutte at det krever at man kaster seg rundt. 
  • Montering av dueavvisende utstyr: Selv om det ikke er direkte skadelig, er det få ting som er så irriterende som å ha duer flaksende og gående rundt seg. Vi bistår deg med oppsett av utstyr som skremmer bort duene.
  • Serviceavtaler tilpasset ditt behov: Har du et tilbakevendende skadedyrproblem? Hvis ønskelig, tilbyr vi faste årlige inspeksjoner med målrettede tiltak mot skadedyr.
  • Tetting av bygninger mot gnagere: Hører du at det krafser fra gulv og vegger, er sjansene store for at du har selskap av mus, rotter eller andre gnagere. Ved å tette igjen små åpninger mellom grunnmur og ytterkledning, unngår du at skadedyrene kommer inn i boligen.
  • Salg og service av fluefangere: Mange fluearter fører med seg sykdomsfremkallende bakterier og virus. En fluefanger tiltrekke seg alle typer flygende innsekter ved hjelp av UV-lys. Her kan du få mer informasjon om elektriske fluefangere.

Kontakt oss for en gratis befaring

Andre relaterte tjenester

La oss bidra til et velholdt og trivelig bomiljø

Vi er klare til å stille opp. Trenger du mer informasjon, eller har du noen spørsmål? Gi oss beskjed ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi det derfra!

Bredt spekter av tjenester

Med et bredt spekter av profesjonelle tjenester, utfyller vi alle behov.

Kvalifisert personale

Vårt erfarne team av fagfolk sikrer høy kvalitet og pålitelighet med våre tjenester.

Rask respons

Våre ansatte gir god kundeservice, rask oppfølging og profesjonell hjelp.

Vil du at vi skal kontakte deg?

Fyll ut og send inn skjemaet, og vi vil kontakte deg så snart vi får mulighet.