HMS
Inspektor

HMS

De beste resultater kommer med systematiske forbedringer

Borettslag og sameier er pålagt å ha et HMS-system. Brannvesen, forsikringsselskap, arbeidstilsynet og bydelsoverlegen kan når som helst kreve innsyn i dette.

Vaktmester Andersen AS har utarbeidet en egen HMS perm, som er blitt fremlagt for Oslo brann- og redningssentral og Hafslund. Dette er ofte et kostbart tiltak, men våre kunder får den gratis.

I tillegg kan vi utføre HMS-runder og en rekke av de kontroller som loven krever eller er viktige for et godt vedlikehold.

Skadedyr

Vaktmester Andersen har innledet et nytt samarbeid med en profesjonell skadedyrbedrift i Oslo og Akershus. Dette på bakgrunn av at vi ser en økning i av skadedyr.

Les mer

Brannsikring

Vi kjenner din eiendom, gjennom rutinemessige kontroller. Dermed har vi et bedre utgangspunkt for målrettet brannsikring enn eksterne leverandører.

Les mer

Kontroll av lekeplasser

Vi kan utføre en visuell kontroll av lekeplasser og melde fra om synlige uregelmessigheter ved lekeapparater- og -områder.

Les mer

HMS-inspeksjon og oppfølging

HMS er styrets ansvar. Vi har laget et HMS-system som er et godt grunnlag for HMS-arbeidet.

Les mer
Visste du at?
Vi har beredskap utenfor vanlig arbeidstid.

Kontakt oss for tilbud

Ønsker du en gratis, uforpliktende konsultasjon for å finne ut hvilken løsning som passer best for din eiendom? Vi gir deg en profesjonell vurdering av hvilke tjenester du har behov for, og hvor mye det vil koste. Kontakt oss via skjemaet.

Du kan også ringe oss direkte:
22 38 92 92