skadedyr

Fra tid til annen kan man få uønsket besøk av skadedyr. Vaktmester Andersen bekjemper skadedyr i borettslag, sameier og næringsbygg.

InsekterBydueRotte

Store ødeleggelser hvert år

Ved siden av å utgjøre en helserisiko, kan skadedyr forårsake kostbare fysiske ødeleggelser. Faktisk har Forsikringsselskapet IF beregnet at skadedyr ødelegger for omtrent 100 millioner kroner i norske hjem, hvert eneste år! De aller fleste har ikke forsikringer som dekker disse skadene, ettersom vanlig innboforsikring vanligvis ikke omfatter ødeleggelser fra skadedyr.

Nettopp derfor er det viktig å sette inn effektive tiltak med én gang du mistenker at det er fare på ferde.Det kan Vaktmester Andersen hjelpe deg med.

Områder som er utsatt for skadedyr

Vi vet at fuktige og varme områder er ekstra utsatt. Derfor er det viktig å følge med på rom som kjellere, vaskerier, tørkerom eller andre steder beregnet for fellesvask.

Rotter kan gjøre skader for hundretusenvis av kroner på en bygning, og formerer seg raskt. Mange branner forårsakes sannsynligvis av rotter og mus som gnager på ledninger.

Søppelskuret er også viktig å følge med på. Hvis det blir for fullt, eller poser stilles ved siden av dunkene og containerne, kan fugler pirke opp posene og spre søppel på tomten. Det gjør området ekstra attraktivt for andre skadedyr, og derfor har Vaktmester Andersen fokus på riktig avfallshåndtering.

Hvilke skadedyr er mest vanlig?

Skadedyr som blir med hjem fra ferie er i stabil økning. Da snakker vi blant annet om veggdyr. De gjemmer seg ofte på soverommet, i nærheten av sengen eller på madrassen. Du kan også se etter dem i sprikene på panel og listverk, eller i løsnet tapet.

Sølv- og skjeggkre har også blitt rapportert inn, ved siden av rotter og mus. Uansett hvilke insekter og skadedyr du har fått, kan vi hjelpe deg med å fjerne dem.

Plikt til bekjempelse av skadedyr

I ”forskrift om skadedyrbekjempelse” Kapittel II, §2-1 og §2-2 fastsatt av Sosial og helsedepartementet 21.12.2000 plikter borettslag, sameier og boligselskaper å iverksette nødvendige tiltak for å forebygge, oppdage og utrydde skadedyr.

Vi er forpliktet til å melde fra eller utbedre alle forhold som kan føre til problemer eller skade på eiendommen, selv om disse ikke er inkludert i tilsynsplanen. Dette gjør vi en vurdering på.

Det skal aldri være noen tvil om hvilket arbeid vi har påtatt oss, og hva du betaler for!

Du trenger ikke å vente lenge på vår skadedyrkontroll, vi har kort ventetid og står klare til å hjelpe deg- kontakt oss i dag!

Andre relaterte tjenester

La oss bidra til et velholdt og trivelig bomiljø

Vi er klare til å stille opp. Trenger du mer informasjon, eller har du noen spørsmål? Gi oss beskjed ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi det derfra!

Bredt spekter av tjenester

Med et bredt spekter av profesjonelle tjenester, utfyller vi alle behov.

Kvalifisert personale

Vårt erfarne team av fagfolk sikrer høy kvalitet og pålitelighet med våre tjenester.

Rask respons

Våre ansatte gir god kundeservice, rask oppfølging og profesjonell hjelp.

Vil du at vi skal kontakte deg?

Fyll ut og send inn skjemaet, og vi vil kontakte deg så snart vi får mulighet.