fellesarealer

Godt renhold er viktig for trivselen. I tillegg bidrar godt renhold til å redusere utgiftene til vedlikehold. Fast frekvens på vask av fellesarealer som trappeoppganger og inngangspartier, tilbyr vi som en regelmessig tjeneste.

Vask av uteområdet leiligheterTrappevaskStøvsuging av felleareal med sofa

Dette tilbyr vi:

  • Miljøvennlig, industriell trappevask
  • Hovedrengjøring av fellesarealer
  • Boning
  • Skuring
  • Steinfiks
  • Vindusvask
  • Feiing
  • Støvsuging
  • Saneringsvask

Renhold er vedlikehold

Gulv og flater som ikke holdes rene blir fortere slitt. Hvis man slurver med renholdet må man derfor renovere og gjøre utskiftninger tidligere enn hva som er nødvendig. Det er derfor vi sier at godt renhold er en vedlikeholdstjeneste, da jevnlig vasking kan redusere kostnadene dine på lang sikt.

Miljøvennlig trappevask

De fleste prioriterer å vaske inne hos seg selv, fremfor å vaske oppgangen. Det er helt naturlig – så la oss ta trappevasken! Når vi vasker fellesarealer, enten det er snakk om korridorer, vaskerom eller trapper, bruker vi dessuten alltid miljøvennlig såpe. Det blir skikkelig rent og lukter godt, samtidig som planeten bevares!

Vi vet hvilke overflater og materialer som krever hvilke vaskemidler og renholdsmetoder. Vi kan gi deg faglige råd, og ta jobben for deg!

Boning og skuring

Mange materialer og overflater blir rene med en fuktig mopp og såpevann. Andre steder er det fornuftig å benytte andre metoder. I slike tilfeller bruker vi dyktige samarbeidspartnere som går vi kraftig til verks.

Når gulv og overflater er ekstra skitne, eller blir utsatt for stor slitasje, kan skuring være nødvendig. Dette vurderer vi fortløpende sammen med våre kunder. For å ytterligere forlenge levetiden tilbyr vi også boning av gulv og overflater som er egnet for det. Da innsettes toppen av overflatene med en tynn film av voks og/eller olje. Denne tynne hinnen vil deretter fungere som en ny sliteflate for underlaget, og samtidig gjøre renholdet enklere. En annen fordel er at underlaget bevarer naturlige farger og strukturer i materialene.

Vi sikrer naturligvis alltid at underlaget ikke blir skadet av hverken vask, boning, skuring eller steinfiks.

Vindusvask

Lite er mer avslørende enn solskinn som treffer møkkete vinduer. Vinduer skal ikke sees, de skal sees gjennom! Derfor gir vi oss ikke før glasset er så rent at du ikke kan se det.

Feiing og støvsuging

I rom som kjellerkorridorer, loft og boder er ofte feiing og støvsuging å foretrekke fremfor bruk av vaskemopp. Vi har alltid med oss det nødvendige utstyret som trengs for optimalt renhold av alle typer underlag.

Vi er forpliktet til å melde fra eller utbedre alle forhold som kan føre til problemer eller skade på eiendommen, selv om disse ikke er inkludert i tilsynsplanen. Dette gjør vi en vurdering på.

Det skal aldri være noen tvil om hvilket arbeid vi har påtatt oss, og hva du betaler for!

Andre relaterte tjenester

La oss bidra til et velholdt og trivelig bomiljø

Vi er klare til å stille opp. Trenger du mer informasjon, eller har du noen spørsmål? Gi oss beskjed ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi det derfra!

Bredt spekter av tjenester

Med et bredt spekter av profesjonelle tjenester, utfyller vi alle behov.

Kvalifisert personale

Vårt erfarne team av fagfolk sikrer høy kvalitet og pålitelighet med våre tjenester.

Rask respons

Våre ansatte gir god kundeservice, rask oppfølging og profesjonell hjelp.

Vil du at vi skal kontakte deg?

Fyll ut og send inn skjemaet, og vi vil kontakte deg så snart vi får mulighet.