HMS
Inspektor

Brannsikring

Vi kjenner din eiendom, gjennom rutinemessige kontroller. Dermed har vi et bedre utgangspunkt for målrettet brannsikring enn eksterne leverandører.

Vi trenger neppe å fortelle noen at brannsikring er viktig. Men dessverre blir livsviktige oppgaver som branntetting, kontroll, rapportering av brannfarlige forhold, inspeksjon og test av røkvarslere og brannslukningsapparater alt for ofte utsatt til det er for sent. Gjør det i dag!

Vi utfører rutinemessig kontroll av brannvarslingsanlegg, styringsskap, rømningsveier, nødlys og brannslukningsapparater på våre inspeksjonsrunder.

Visste du at?

Vi kun bruker egne ansatte til trappevask – ingen underleverandører

Mange renholdsfirmaer bruker underleverandører. Dermed blir det ekstra vanskelig for kundene å være sikre på at det blir innbetalt mva. og skatter. I følge skattebetalingsloven § 4-1 (2) er kundene medansvarlige. Se vår sertifisering ved å trykke på denne linken.

Les mer

Kontakt oss for tilbud

Ønsker du en gratis, uforpliktende konsultasjon for å finne ut hvilken løsning som passer best for din eiendom? Vi gir deg en profesjonell vurdering av hvilke tjenester du har behov for, og hvor mye det vil koste. Kontakt oss via skjemaet.

Du kan også ringe oss direkte:
22 38 92 92