vindusvask

Når vi skal vaske vinduer styrer vi unna alt som heter kjerringråd og lettvintløsninger. I stedet vektlegger vi profesjonelt utstyr som lar oss vaske effektivt uten å gå på kompromiss med resultatet.

Bruk av nal på vinduInspeksjon av resultatet av vindusvask

Dette tilbyr vi:

  • Profesjonell vask av alle typer vinduer
  • Befaring med kontaktperson
  • Fornuftig bruk av kjemikalier

Vi pusser alle typer vinduer

Det spiller ingen rolle hva slags vinduer din bygning har, eller hvor mange det er snakk om. Vi tar uansett jobben, slik at du slipper. Vi vektlegger effektivitet kombinert med resultat.

Miljøvennlig vindusvask

Vi tenker på planeten vår, og benytter miljøvennlige vaskemidler i fornuftige doseringer. På denne måten sikrer vi perfekt resultat uten unødvendig bruk av skadelige kjemikalier.

Vaktmester Andersen utfører også fasadevask

Å vaske vinduer kan være belastende, og derfor har vi fokus på riktig arbeidsstilling og riktig utstyr til enhver vaskejobb. For deg betyr dette at renholderne som tar seg av vinduene dine trives i jobben, og kan pusse glasset både effektivt og grundig.

Befaring sammen med deg

I forkant av oppdraget gjør vi befaring sammen med kunde. For store bygninger kan det være nødvendig å leie in lift, og kostnader for dette vil avklares før oppstart. På vinterstid åpnes ikke vinduer ved vask, men vi tilbyr fremdeles innvendig renhold av glasset.

Vi er forpliktet til å melde fra eller utbedre alle forhold som kan føre til problemer eller skade på eiendommen, selv om disse ikke er inkludert i tilsynsplanen. Dette gjør vi en vurdering på.

Det skal aldri være noen tvil om hvilket arbeid vi har påtatt oss, og hva du betaler for!

Andre relaterte tjenester

La oss bidra til et velholdt og trivelig bomiljø

Vi er klare til å stille opp. Trenger du mer informasjon, eller har du noen spørsmål? Gi oss beskjed ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi det derfra!

Bredt spekter av tjenester

Med et bredt spekter av profesjonelle tjenester, utfyller vi alle behov.

Kvalifisert personale

Vårt erfarne team av fagfolk sikrer høy kvalitet og pålitelighet med våre tjenester.

Rask respons

Våre ansatte gir god kundeservice, rask oppfølging og profesjonell hjelp.

Vil du at vi skal kontakte deg?

Fyll ut og send inn skjemaet, og vi vil kontakte deg så snart vi får mulighet.