skadedyr

Har du, eller mistenker du at du har, problemer med skadedyr i hjemmet, på hytta eller på arbeidsplassen? Vi vil bruke all vår kunnskap og erfaring for å hjelpe deg med å bli kvitt problemet.

InsekterBydue

Alle våre medarbeidere er offentlig godkjente skadedyrbekjempere av Folkehelseinstituttet. Det innebærer at vi har gjennomført og bestått kurs for skadedyrbekjempere. I tillegg har vi dokumentert praksis som tilfredsstiller kravet til godkjenning.

 Vi kan tilby: 

  • Gratis befaring i Oslo med omegn
  • Telefonbistand
  • Gratis artbestemmelse
  • Akutt bekjempelse av skadedyr
  • Montering av dueavvisende utstyr
  • Serviceavtaler tilpasset ditt behov
  • Tetting av bygninger mot gnagere
  • Salg og service av fluefangere

Vi bruker vår kunnskap om dyrenes biologi og adferd for en mest mulig skånsom bekjempelse av skadedyrene. Vi kan også komme med tips om hvordan man kan forebygge skader og hindre at boligen blir invadert.

Få rask og effektiv skadedyrkontroll, enten det er veps, maur, veggedyr, sølvkre eller andre insekter. Effektive arbeids- og bekjempelsesteknikker sammen med vår lange erfaring gjør at vi kan tilby skadedyrkontroll til konkurransedyktige priser.

Du trenger ikke å vente lenge på vår skadedyrkontroll, vi har kort ventetid og står klare til å hjelpe deg. Topp resultater er vår største prioritet og vi tar stolthet i at kundene våre alltid er fornøyde med resultatet.

Vi tilbyr serviceavtaler til bedrifter, borettslag,sameier og private. Faste inspeksjoner årlig med målrettede tiltak mot skadedyr.

Mange som har utfordringer med skadedyr synes det er flaut overfor omgivelsene, og derfor tilbyr vi anonyme biler. Vi har også vår egen frysecontainer.

Kontakt oss for gratis, uforpliktende konsultasjon

Andre relaterte tjenester

La oss bidra til et velholdt og trivelig bomiljø

Vi er klare til å stille opp. Trenger du mer informasjon, eller har du noen spørsmål? Gi oss beskjed ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi det derfra!

Bredt spekter av tjenester

Med et bredt spekter av profesjonelle tjenester, utfyller vi alle behov.

Kvalifisert personale

Vårt erfarne team av fagfolk sikrer høy kvalitet og pålitelighet med våre tjenester.

Rask respons

Våre ansatte gir god kundeservice, rask oppfølging og profesjonell hjelp.

Vil du at vi skal kontakte deg?

Fyll ut og send inn skjemaet, og vi vil kontakte deg så snart vi får mulighet.