Oversikt over våre tjenester

Tjenester

Personlige tjenester – med et stort firma i ryggen

Mange har et klart bilde av hvordan en god vaktmester skal være: Alltid tilstede, en viktig person med fagkunnskap og sitt trygge vesen. Veien fra spørsmål til handling skal være kort. Ting må bli gjort og de må bli gjort skikkelig.

I Vaktmester Andersen ønsker vi å ta med oss det beste fra denne personlige vaktmesteren, med tryggheten og mulighetene som et stort firma med støttefunksjoner kan gi deg som kunde.

På våre nettsider beskriver vi vårt tjenestetilbud. Men vi er vant til at våre faste kunder ber oss om hjelp til mye mer enn dette. Og svaret er nesten alltid ja.

Kontakt oss for tilbud

Ønsker du en gratis, uforpliktende konsultasjon for å finne ut hvilken løsning som passer best for din eiendom? Vi gir deg en profesjonell vurdering av hvilke tjenester du har behov for, og hvor mye det vil koste. Kontakt oss via skjemaet.

Du kan også ringe oss direkte:
22 38 92 92

Visste du at?

Vi kun bruker egne ansatte til trappevask – ingen underleverandører

Mange renholdsfirmaer bruker underleverandører. Dermed blir det ekstra vanskelig for kundene å være sikre på at det blir innbetalt mva. og skatter. I følge skattebetalingsloven § 4-1 (2) er kundene medansvarlige. Se vår sertifisering ved å trykke på denne linken.

Les mer