gnagere

Går det kaldt nedover ryggen på deg når du ser rotter pile mellom rennesteiner og søppelbøtter i de sene nattetimene? Med tanke på alle ugjerningene rotter begår er det kanskje ikke så rart.

Rotte

Det er nærmest umulig å anslå hvor mange gnagere vi har her i Norge. Noen estimerer at det i Oslo alene lever en million hårete rotter. I norske byer vet vi lite om hvor mange rotter vi deler hjemsted med. Det er også liten kunnskap rundt sykdommer skadedyrene kan være bærere av.

Rotter, mus og vånd

Kommer gnagere seg inn i bygninger kan de materielle skadene bli store. Vannrør kan ødelegges, ledninger kan gnages på og i verste fall føre til brann, isolasjon kan bli ødelagt og ekskrementer samt urin kan skape store luktproblemer. Kloakknett kan også bli skadet, og bor du mer landlig til kan avlinger og kornlagre bli ubrukelige dersom du har et rotteproblem.

Når en snakker om skadedyr er det rotteproblemet som er mest utbredt. Mus og vånd er det lite av sammenlignet med rotter, og de gjør mindre skade. Likevel kan også disse by på problemer dersom de dukker opp steder de ikke er ønsket.

Når det kommer til å løse et slikt problem er det alltid bedre å forebygge enn å bekjempe. Derfor kan det lønne seg å tette huset slik at rotter og mus ikke får mulighet til å bosette seg i vegger og tak. Da slipper man det samme problemet hver høst når kulda kommer, nemlig at gnagere invaderer boligen.

Er du plaget av rotter, husmus eller vånd? 

Kontakt oss i dag

Andre relaterte tjenester

La oss bidra til et velholdt og trivelig bomiljø

Vi er klare til å stille opp. Trenger du mer informasjon, eller har du noen spørsmål? Gi oss beskjed ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi det derfra!

Bredt spekter av tjenester

Med et bredt spekter av profesjonelle tjenester, utfyller vi alle behov.

Kvalifisert personale

Vårt erfarne team av fagfolk sikrer høy kvalitet og pålitelighet med våre tjenester.

Rask respons

Våre ansatte gir god kundeservice, rask oppfølging og profesjonell hjelp.

Vil du at vi skal kontakte deg?

Fyll ut og send inn skjemaet, og vi vil kontakte deg så snart vi får mulighet.