akersbakken_35

Referanser

Vaktmester Andersen satser på langvarige kundeforhold. Hvordan får vi til det? Gjennom å sørge for holde kundene våre fornøyde. Rett og slett. Her møter du noen av dem.

ref-Seljeveien

Boligsameiet Seljeveien 23-27 er ganske nybygd, vi flyttet inn i august 2011. Grunnen til at vi valgte Vaktmester Andersen var dels at de hadde riktig pris for oss og dels at de viste stor interesse for å få oppdraget. Med 46 leiligheter er vi langt fra en av deres største kunder, så det tolket vi som veldig positivt.

Anne Therese S. Johannessen
Styreleder boligsameiet Seljeveien 23-27
ref-sandakerveien

I borettslaget vårt var det voldsomt mye ugjort. Vi hadde nok et nærmere 30 års etterslep på vedlikeholdet da Vaktmester Andersen kom inn i bildet. Det fantes ingen planer for hva som skulle gjøres, eller hvordan. Men det ble det raskt en endring på.

Kristoffer Skappel
Styreleder Borettslaget Sandakerveien 11
VA_Lokkalia-025

Uansett hva som skjer blir våre behov ivaretatt – også ved sykdom. Det er viktig for beboerne våre.

Tom Schjerven,
Styreleder Løkkalia Boligsameie
Akersbakken35

Da vi innledet samarbeidet  med Vaktmester Andersen, så vi fort at de også hadde folk som kunne gjøre arbeid med å vedlikeholde og videreutvikle uterommet. Det ble plutselig mye enklere å få ting man ikke kan ta på dugnad gjennomført!

Heming Valebjørg,
Styreleder Akersbakken 35

Kontakt oss for tilbud

Ønsker du en gratis, uforpliktende konsultasjon for å finne ut hvilken løsning som passer best for din eiendom? Vi gir deg en profesjonell vurdering av hvilke tjenester du har behov for, og hvor mye det vil koste. Kontakt oss via skjemaet.

Du kan også ringe oss direkte:
22 38 92 92