fasadevask

En ren bygning er en pen bygning. Fasadevask av større bygninger kan være utfordrende, så la oss ta jobben. Jevnlig vask er et godt vedlikeholdsgrep, da det øker levetiden til fasaden betraktelig. Vi har lang erfaring i å vaske alle typer fasader i alle typer materialer, og vi bruker ikke sjenerende stillaser mens vi jobber.

Vasking av fasadeVasking av fasade med børste

Dette tilbyr vi:

  • Vask med eller uten stillaser
  • Miljøvennlig profil
  • Vask av alle typer materialer
  • Vindusvask

Ingen stillaser, uansett høyde

Lite er mer sjenerende enn store stillaser. Derfor gjør vi fasadevask uten bruk av stillaser når dette er mulig. Sammen med våre samarbeidspartnere vasker vi bygget rent og pent, uavhengig av utforming og høyde.

Dersom det er nødvendig å leie inn lift avklares kostnader for dette før oppdraget starter.

Miljøvennlig fasadevask

Når vi tar på oss vaskeoppdrag er vi opptatt av tre ting: Resultat, effektivitet og miljøvennlighet. Vi benytter kun samarbeidspartnere som deler dette fokuset.

Hvis man benytter riktig utstyr og metode blir resultatet perfekt, selv uten bruk av sterke vaskemidler med skadelige kjemikalier. Vi bruker kjemikalier dersom det er nødvendig, men velger de miljøvennlige alternativene.

Vi har også fokus på arbeidsforholdene til arbeiderne, for å forebygge belastningsskader. En person som har det bra på jobben er mer effektiv, og setter stoltheten sin i å gi deg tjenesten du betaler for.

Vask av både stein, mur og trevirke

Det finnes store variasjoner i hvordan fasaden til ulike bygninger er satt sammen, både med tanke på utforming og materialvalg. Vi har bred erfaring på feltet, og vet hvordan vi går frem for å vaske alt fra murvegger til trevirke skånsomt og effektivt.

Profesjonell vindusvask

Ikke la møkkete vinduer ødelegge den nyvaskede fasaden. Som kunde av Vaktmester Andersen har du tilgang på profesjonell vasking av alle typer vinduer, både som jevnlig renhold eller behovsbasert.

Vi er forpliktet til å melde fra eller utbedre alle forhold som kan føre til problemer eller skade på eiendommen, selv om disse ikke er inkludert i tilsynsplanen. Dette gjør vi en vurdering på.

Det skal aldri være noen tvil om hvilket arbeid vi har påtatt oss, og hva du betaler for!

Andre relaterte tjenester

La oss bidra til et velholdt og trivelig bomiljø

Vi er klare til å stille opp. Trenger du mer informasjon, eller har du noen spørsmål? Gi oss beskjed ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi det derfra!

Bredt spekter av tjenester

Med et bredt spekter av profesjonelle tjenester, utfyller vi alle behov.

Kvalifisert personale

Vårt erfarne team av fagfolk sikrer høy kvalitet og pålitelighet med våre tjenester.

Rask respons

Våre ansatte gir god kundeservice, rask oppfølging og profesjonell hjelp.

Vil du at vi skal kontakte deg?

Fyll ut og send inn skjemaet, og vi vil kontakte deg så snart vi får mulighet.