kontroll av lekeplasser

Barna skal ha fine og trygge områder i fellesarealet. Det er styrets ansvar at lekeplassen fungerer optimalt. Det betyr også at styret kan stilles til ansvar om noen barn skulle bli skadet, og HMS-reglene ikke er fulgt til punkt og prikke.

lekeplass

Hvilke krav gjelder for lekeplassen?

Stadig flere borettslag og sameier ber om hjelp for å sikre at alle HMS-krav er fulgt på lekeplassen. Som eier av plassen er man ansvarlig, og konsekvensene kan i verste fall bli fatale ved avvik.

Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap stiller høye krav til sikkerheten, gjennom regelverket i produktkontrolloven, lekeplassutstyrforskriften og internkontrollforskriften.

Vaktmester Andersen sikrer lekeplassen

Vi kan utføre en visuell kontroll av lekeplasser og melde fra om synlige uregelmessigheter ved lekeapparater- og -områder. Vaktmester Andersen har god erfaring med å lage sikre lekeplasser, og ser det én gang om du har noen områder som må forbedres.

Ta kontakt i dag om du ønsker en uforpliktende gjennomgang.

Vi er forpliktet til å melde fra eller utbedre alle forhold som kan føre til problemer eller skade på eiendommen, selv om disse ikke er inkludert i tilsynsplanen. Dette gjør vi en vurdering på.

Det skal aldri være noen tvil om hvilket arbeid vi har påtatt oss, og hva du betaler for!

Andre relaterte tjenester

La oss bidra til et velholdt og trivelig bomiljø

Vi er klare til å stille opp. Trenger du mer informasjon, eller har du noen spørsmål? Gi oss beskjed ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi det derfra!

Bredt spekter av tjenester

Med et bredt spekter av profesjonelle tjenester, utfyller vi alle behov.

Kvalifisert personale

Vårt erfarne team av fagfolk sikrer høy kvalitet og pålitelighet med våre tjenester.

Rask respons

Våre ansatte gir god kundeservice, rask oppfølging og profesjonell hjelp.

Vil du at vi skal kontakte deg?

Fyll ut og send inn skjemaet, og vi vil kontakte deg så snart vi får mulighet.