Alle vaktmestertjenester på ett sted

Er det ikke fint å vite at alt er i de tryggeste hender? En god vaktmestertjeneste bør gi deg akkurat den følelsen. At alt blir tatt hånd om. Da kan alle fokusere på det de er best til.

Vi gjør alt fra A til Å

Fordelen med å være av vår størrelse er at man kan tilby et bredt tjenestespekter. Alt du forestiller deg at en vaktmester gjør, det gjør vi. Og skulle det være noe utenfor vårt fagfelt, så har vi et stort nettverk av håndverkere vi samarbeider med samt egne søsterselskaper, slik at kunden alltid blir fornøyd.

For deg betyr det at alt fra den berømte lyspæra til tyngre installasjoner blir ivaretatt. Takettersyn? Vi gjør det. Skadedyr? Det kan vi ta hånd om. Vår- eller høstdugnad? Kan vi godt ordne. Kort sagt alt alt du forventer – og litt til.

Alt utføres selvfølgelig av hyggelige, hjelpsomme og ikke minst kompetente vaktmestere, og dette er bare litt av bredden i våre vaktmestertjenester:

  • Generelt vedlikehold og håndverkertjenester
  • Tilsyn på VVS, el-anlegg og brannsikring
  • Gartnertjenester og uterom
  • Snørydding, strøing og feiing
  • Avfallshåndtering og renhold

Skal vi legge en plan sammen?

Vaktmester Andersen kan utføre alt innenfor vanlige vaktmestertjenester, og mer til. Vi har kvalifiserte fagfolk på mange områder, som håndverkertjenester, gartnerarbeid, renhold, skadedyrbekjempelse, tilsynsplan, inspeksjon og HMS.

La oss bidra til et velholdt og trivelig bomiljø

Vi er klare til å stille opp. Trenger du mer informasjon, eller har du noen spørsmål? Gi oss beskjed ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi det derfra!

Bredt spekter av tjenester

Med et bredt spekter av profesjonelle tjenester, utfyller vi alle behov.

Kvalifisert personale

Vårt erfarne team av fagfolk sikrer høy kvalitet og pålitelighet med våre tjenester.

Rask respons

Våre ansatte gir god kundeservice, rask oppfølging og profesjonell hjelp.

Vil du at vi skal kontakte deg?

Fyll ut og send inn skjemaet, og vi vil kontakte deg så snart vi får mulighet.