Bredere tjenestetilbud hos Vaktmester Andersen

Vaktmester Andersen skal være den personlige vaktmesteren! Kundene våre skal alltid oppleve at de blir tatt godt vare på av folk som kan jobben sin og tar ansvar.

Den holdningen tar vi med oss også når vi nå etter hvert tilbyr flere tjenester ut over det tradisjonelle vaktmesterarbeidet.

Egen gruppe for uterom

Vi har gradvis lagt inn renhold og vedlikehold i tjenestetilbudet vårt, og i fjor startet vi med gartnertjenester. Det var en suksess, mange av kundene våre satte pris på utvidelsen.

Derfor har vi nå etablert en egen gruppe som bare jobber med gartnerarbeid, feiing, snømåking, klipping og andre oppgaver i uterommet. Hvis du har oppgaver av denne typen som ikke ligger inne i samarbeidsforholdet vårt nå, så vil vi gjerne gi deg et tilbud.

Elektronisk rapportering

En annen nyhet er at styret i alle borettslagene som vi betjener nå har muligheten til å få elektronisk rapport hver gang vaktmesteren aller andre mannskaper har vært på besøk. I form av en e-post gis det beskjed om hvilke oppgaver som er utført, og om oppgaver som eventuelt bør ses på i nærmeste fremtid.

Det skal være åpent og tydelig at vaktmesteren har gjort jobben sin etter avtale!

Dronefotografering til inspeksjon av bygninger

Vi ser stadig etter måter å forbedre tjenestene våre på. Nå har vi søkt om lov til å bruke droner til filming av tak og fasader. Det gir nye muligheter til å oppdage skader og utbedringsbehov tidlig, og det kan spare kundene våre for store summer.

Det stilles store krav til oss for å få denne tillatelsen, det har sammenheng med de hensyn som skal tas til personvern. Vi regner likevel med at den er på plass om kort tid.

Personlig forhold

Vi vet at kundene våre trives med å ha en fast vaktmester som kommer igjen uke etter uke, og som kjenner borettslaget eller gården i detalj. Hver av våre vaktmestere har sin faste portefølje, og tar ansvar for den som sine egne kunder.

For kundene er det enkelt å kunne ordne alt gjennom én kontakt, ett firma og ett telefonnummer. Det er en av fordelene ved å bruke Vaktmester Andersen.

La oss bidra til et velholdt og trivelig bomiljø

Vi er klare til å stille opp. Trenger du mer informasjon, eller har du noen spørsmål? Gi oss beskjed ved å fylle ut kontaktskjemaet nedenfor, så tar vi det derfra!

Bredt spekter av tjenester

Med et bredt spekter av profesjonelle tjenester, utfyller vi alle behov.

Kvalifisert personale

Vårt erfarne team av fagfolk sikrer høy kvalitet og pålitelighet med våre tjenester.

Rask respons

Våre ansatte gir god kundeservice, rask oppfølging og profesjonell hjelp.

Vil du at vi skal kontakte deg?

Fyll ut og send inn skjemaet, og vi vil kontakte deg så snart vi får mulighet.